Redacció / Madrid

El president del grup ALDE del Parlament Europeu, Guy Verhofstadt, ha donat suport aquest matí al candidat de Ciudadanos a la presidència espanyola, Albert Rivera, i fins i tot ha presentat l’esmorzar informatiu que el líder espanyolista ha fet a Madrid. Verhofstadt ha dedicat grans lloances a Rivera: “He vist molts polítics al llarg de la meva carrera, i cregueu-me que pocs com l’Albert representen tan bé una nova manera de fer política.” I hi ha afegit: “Conec les reformes que proposa l’Albert, són les mateixes que necessitem a Europa.” A parer del líder de l’ALDE, el que fa Ciudadanos és “projectar aquest canvi cap al futur”.

Ciudadanos fa partida del Partit Liberal Europeu, en el qual CDC ocupa una de les vicepresidències. Els convergents van assajar d’impedir l’entrada de Ciudadanos a l’ALDE, però no tan sols no van reeixir en la temptativa, sinó que ara veuen com el seu grup fa campanya contra seva en les eleccions estatals.

Advertisements