Redacció / Barcelona

El diari Público ha fet pública una altra tongada d’enregistraments de converses entre el ministre de l’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, i el director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. De la conversa per a crear escàndols per perjudicar CiU i Esquerra, en destaquen, sobretot, unes paraules prou reveladores per saber l’estima cap a Catalunya de Fernández Díaz i De Alfonso. En un moment donat De Alfonso es jacta d’haver destrossat el sistema sanitari català: “No sóc de la Generalitat, l’oficina no pertany a la Generalitat, som independents. Els hem fotut una bona plantofada amb Ramon Bagó, els hem destrossat el sistema sanitari, els hem acusat, estem fotent-los el CTT [Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació]” I hi afegeix: “En fi, jo sóc espanyol, ho tinc clar.”

Advertisements