Redacció / Girona

La CUP-Crida per Girona ha demanat explicacions a l’equip de govern municipal, format per CiU i el PSC, per les denúncies de discriminació lingüística de diversos usuaris de la piscina municipal de la Devesa, on hi ha socorristes que no tan sols no parlen català, sinó que també responen de mala manera amb la frase “no te entiendo“.

El grup municipal de l’esquerra independentista ha denunciat que el contracte per a la prestació dels serveis de socorrisme no inclou cap clàusula sobre el coneixement de la llengua catalana i ha qualificat aquest fet d'”error greu”. En aquest sentit, la CUP-Crida per Girona ha reclamat una modificació immediata del contracte per afegir-hi una clàusula que garanteixi el compliment del reglament per a l´ús de la llengua catalana a la batllia.

Advertisements