Redacció/ Barcelona

La Riera tornarà el mes de setembre vinent amb una nova i imprevista temporada (per mor de qüestions econòmiques que han impedit fer una nova sèrie) i ja ha fet conèixer els nous personatges, que seran protagonitzats per actors de renom.

Pep A. Muñoz serà Emili Avellaneda, un important promotor immobiliari que licitarà en el concurs d’una important obra promoguda per l’Ajuntament. Amic d’en Claudi.

Marc Garcia Coté serà Àxel Vendrell, un nou cuiner a Can Riera. Un noi una mica misteriós que de seguida fa amistat amb en Sergi.

Roger Casamajor serà Darío Quiroga, policia Local de Sant Climent. En Claudi veurà la possibilitat de convertir-lo en el seu home de confiança al cos.

Pere Molina serà Raül Duarte, activista de l’Associació de Veïns de Can Sureda, el barri més marginal de Sant Climent.

Sílvia Aranda serà Joana Ponsa. Resident a Can Sureda, esdevé viuda al començament de la temporada, per culpa d’un tràgic fet.

Jordi Martínez serà Eusebi Torres, pare de la Rita. Ell i la seva dona, la Remei, es fan amics dels Flaquer, però són molt diferents d’ells.

Montse Pérez serà la Remei, dona de l’Eusebi.

Mercè Llorens serà Ània Jové, arquitecta. En Lluís la coneixerà i considerarà fer amb ella plans personals i professionals.

Advertisements