Redacció / Barcelona

És gairebé segur que el Registre de Partits del Ministeri de l’Interior espanyol no deixarà inscriure el Partit Demòcrata Català i la nova Convergència haurà de cercar, gairebé amb tota probabilitat, un altre nom. El pitjor del cas és que els convergents estaven avisats que això passaria, ja que a final de l’any passat el ministeri va denegar la inscripció d’un Partit Demòcrata de Catalunya. Aquest partit estava promogut per un assistent en el congrés fundacional de la nova Convergència, el qual, segons ha pogut saber AraDiari.net, va advertir els assistents i la direcció, facilitant fins i tot els documents del ministeri en què es denegava la inscripció, que no es podia escollir aquest nom. La direcció convergent, però, no en va fer cas. Ara haurà de cercar un altre nom. L’argument del ministeri per no acceptar aquest nom va ser que es podia confondre amb Demòcrates de Catalunya.

Advertisements