Redacció / Barcelona

Junts pel Sí ha presentat les seves conclusions en la comissió sobre el Procés Constituent amb un canvi significatiu. En la moció hom pot llegir: “L’Estat espanyol no ha volgut donar una sortida democràtica a la legítima aspiració d’una bona part de la societat catalana. Cal posar a debat, paral·lelament al debat constituent, les vies democràtiques d’unilateralitat en cas que l’Estat espanyol continuï amb el mateix criteri una vegada acabat el debat constituent.”

A la pràctica això significa endarrerir la presa de decisions unilaterals respecte del full de ruta amb el qual Junts pel Sí es va presentar a les eleccions, en el qual primer es declarava la independència i després es feia el procés constituent, com hom pot veure en aquesta imatge:

full de ruta

Advertisements