Redacció / Barcelona

Si ara hi tornés a haver eleccions, Junts pel Sí les tornaria a guanyar amb claredat, segons el baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO). No tan sols això, sinó que també aconseguiria mantenir-se respecte dels passats comicis. Junts pel Sí obtindria entre 60 i 62 seients (actualment en té 62). La CUP, en canvi, passaria de 10 a 6 o 8 seients. D’aquesta manera, tots dos junts es mourien entre 66 i 70 representants (la majoria absoluta és de 68 seients).

Catalunya Sí que es Pot prendria el segon lloc a Ciudadanos, i passaria de 13 a entre 20 o 22 seients. Ciudadanos baixaria de 25 a una forquilla d’entre 18 i 21 diputats. Rere seu el PSC mantindria els seus 16 diputats o fins i tot en podria guanyar un. El PP també podria tornar a obtenir 11 diputats i fins i tot en podria guanyar un altre.

Advertisements