Redacció / Barcelona

El portaveu del Partit Demòcrata Català al Congrés, Francesc Homs, s’ha lliurat avui al PSOE per a fer un govern alternatiu al PP a l’Estat espanyol. Homs ha assegurat a RAC1 que està disposat a “mullar-se molt el cul” i a “batallar” per a fer aquest govern. El portaveu de l’antiga Convergència ha assenyalat que “aritmèticament això és possible”, però ha lamentat “l’embolic intern” que hi ha en el PSOE, en què hi ha líders importants, com la presidenta andalusa, Susana Díaz, que defensen romandre a l’oposició.

Quant a la polèmica votació per a elegir els membres de la direcció del Congrés, Homs ha precisat “no hi va haver manera que PSOE i Podem es posessin d’acord” pel que fa a la presidència del Congrés, perquè en cas contrari CDC, ERC i PNB s’haurien “afegit” al pacte.

Advertisements