Redacció / Barcelona

El consell municipal de Viladecans va aprovar divendres una moció de rebuig a ço que el Parlament debatés i aprovés les conclusions de la comissió del Procés Constituent. Amb el títol de Rebuig a qualsevol iniciativa il·legal de les institucions catalanes, el text destaca “el més profund rebuig a l’enfrontament institucional que representa l’aprovació de l’estudi del procés constituent entre el Parlament de Catalunya i el Tribunal Constitucional”.

La moció va tenir el suport del PSC, que controla la batllia, Ciudadanos, el PP, Ganamos Viladecans i VSSP. ICV i la consellera no adscrita es van abstenir i ERC hi va votar en contra.

Arran de l’aprovació d’aquesta moció, els sectors anticatalans han promogut una campanya a Twitter amb l’etiqueta #ViladecansContigoEmpezoTodo, que ha arribat a ser tema del moment. Esperonats per aquest succés, grups espanyolistes volen promoure més mocions d’aquesta mena.

Advertisements