Redacció / Elx

El govern municipal d’Elx continua de vetar el valencià en les festes de la vila. Enguany tampoc no ha programat cap activitat en llengua catalana en tota la programació de les festes, segons explica La Veu. Ho denuncia l’entitat El Tempir, qui denuncia que “més d’un any després de les eleccions municipals de maig del 2015, el valencià continua absent en la programació de les festes municipals d’Elx del 2016, com ja ho va estar l’any anterior”. Segons El Tempir, “no hi ha cap concert de música en valencià ni cap altra activitat que promocione la cultura valenciana, de manera que pose punt final al desert lingüístic valencià que s’ha patit, concretament, en la celebració d’aquestes festes durant la passada legislatura del PP”.

La crida enguany tampoc no serà en valencià, i ja farà 26 anys de manera consecutiva que es fa exclusivament en castellà.

Advertisements