Redacció / Carcassona

La policia francesa ha detingut aquesta setmana a Carcassona (Occitània) un home de 30 anys que, armat amb ganivets, amenaçava de “fer un carnatge”. Els fets es van esdevenir al Fons de Subvenció Familiar (CAF, per la sigla en francès) de l’Aude. L’home, enfollit, es va presentar en el local per a demanar explicacions perquè no havia cobrat cap subvenció el darrer mes. Com que no va obtenir cap resposta satisfactòria va començar a insultar la gent i va amenaçar de “fer un carnatge”. Tot seguit se’n va anar a l’aparcament a cercar una bossa d’esport que tenia a l’auto i, un cop la va haver agafat, va tornar a la CAF. Allà, però, la policia, que havia estat alertada, el va poder detenir i dins de la bossa va trobar dos ganivets i un exemplar de l’Alcorà.

Segona temptativa de fer una matança a Carcassona

No es tracta d’un cas isolat a Carcassona. El mes de juny les forces de seguretat van detenir un altre home que volia fer una matança de turistes a ganivetades a Carcassona. Vegeu la notícia aquí. Carcassona és una ciutat molt visitada pels catalans, sobretot al curs dels mesos d’estiu.

Advertisements