Redacció / Barcelona

Una catalana ha denunciat per la xarxa un altre cas de discriminació lingüística. Segons la denunciant, els fets han tingut lloc a la Casa del Chocolate del Poble Espanyol. La dona, que anava amb el seu fill, ha parlat al cambrer en català, i quan aquest li ha portat el menjar a la terrassa li ha etzibat: “Bonita, no hables catalán que no te entiendo” (Bonica, no parlis català que no t’entenc). La dona ha expressat el seu disgust, i la mestressa, grega, ha començat a despotricar contra ella i els catalans. El cambrer s’hi ha afegit i ha dit que estava fart que tots els catalans li toquessin a ell i ha instat la dona a acceptar que “Catalunya és a Espanya”. La mestressa, cridant, ha dit que els grecs saben moltes llengües però que el català no els cal perquè és una llengua molt poc important.

Advertisements