Redacció / Barcelona
Eduardo Reyes, diputat de Junts pel Sí i membre destacat de Súmate, ha fet una piulada, que ha aixecat molta polseguera, en què ha condicionat la independència al fet que el castellà tingui privilegis, circumstància que, a parer de tots els experts, significaria la desaparició de la llengua catalana. “Perquè s’entengui d’una refotuda vegada. Tan sols la comprensió cap al dret del castellanoparlant farà possible la independència de Catalunya”, ha dit Reyes, això sí, en castellà. Reyes i Gabriel Rufián ja van ser el centre d’una altra polèmica, fa poc, quan van abandonar empipats un acte de la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada de Conflent, en què experts exposaven què calia fer perquè el català tingués un avenir assegurat en una Catalunya independent.

Advertisements