Redacció / Barcelona

L’endevinaire Aramis Fuster ha llançat una amenaça que els catalans trigarem a oblidar: no tornarà a parlar català fins que tot això del procés no s'”arregli” perquè a Catalunya l’han tractada molt malament per motius polítics. Ho va dir en el programa de Tele 5 Sálvame Deluxe, en el qual es va presentar per sorpresa en un estat lamentable, amb roba recollida de les escombraries. Aramis Fuster va explicar que ha dormit al carrer i que els seus fills li han robat 400.000 euros, i fa pocs dies va haver de ser hospitalitzada en la unitat psiquiàtrica de l’hospital La Paz, de Madrid, després d’haver estat trobada amb lesions i desorientada en una cambra d’hotel.
Una madame que diu que Aramis Fuster treballava per ella darrerament com a prostituta de luxe a Barcelona diu que “tot ho fa per cridar l’atenció”.

Advertisements