Redacció / Barcelona

L’organització Arran, que aplega el jovent de l’Esquerra Independentista i que fa partida de la CUP, ha fet un comunicat amb motiu de l’Onze de Setembre en què fa una crida a “desafiar” la manifestació “lúdica i festiva” de l’ANC i Òmnium Cultural. “Cal que les faccions més conscients i organitzades del moviment juvenil desafiem el caràcter lúdic i festiu que alguns volen donar a la nostra diada del pròxim 11 de setembre”, diu Arran en el manifest. I hi afegeix: “Les manifestacions festives i folklòriques que proposen les organitzacions institucionals com a emblemes de la voluntat pactista i negociadora de les seves polítiques encapçalades per Junts pel Sí s’han de veure contraposades amb el caràcter combatiu i popular de les diferents accions i convocatòries de l’Esquerra Independentista.” Arran també destaca que vol “una independència real, bastida de tot tipus de sobiranies com a dones, classe i poble”.

Podeu llegir el comunicat aquí.

Advertisements