Redacció / Dènia

Un grup de joves va ser expulsat la setmana passada d’El Bichet, un establiment hoteler dels Poblets, a Dènia, perquè parlaven en català, segons publica el digital La Marina Plaza.

Segons els denunciants, els fets van tenir lloc el 25 d’agost a la nit, quan els joves van anar a l’establiment hoteler i van prendre quelcom a la terrassa. Aleshores hi va haver un error per part dels treballadors del local i el propietari, madrilenc, els va etzibar que havia estat un malentès i que aquestes coses passaven, de la mateixa manera que ells parlaven en valencià i ell no els entenia. Aleshores un dels joves li va respondre que si no els entenia com era que els responia. La resposta del jove no va agradar al propietari, que va començar a cridar que “eren a Espanya i que s’havia de parlar espanyol en el seu local” i “no us n’aneu, jo us foto fora!”

El propietari del local, a les xarxes socials, ha dit que té “grans amics” al País Valencià, però que “és clar, ells són educats i parlen castellà si nosaltres som al davant”.

Advertisements