Redacció / Palma

Es balearisme va goñant forsa.” Amb aquesta frase tan mal escrita el Grup d’Acció Balear (GAB) es felicita en el seu compte de Facebook per haver aplegat aquest divendres un centenar de persones al centre de Palma en una manifestació contra una suposada “catalanització” de les illes Balears. El GAB explica en un català volgudament mal escrit: “Gran participació de sa ciutadania mallorquina a sa concentració promoguda per gent d’es poble que no està d’acort emb sas constants agressions per part d’es nostros governants a sa llengo, cultura y identidat balear. Dins ella es casi mil manifestants han dexat ben clar que no aceptan sa catalanisació de Balears, y qu’ademés de balears, també se senten españols. Sas consignas més cantadas han estat: “Som mallorquins, no catalans”, “Armengol dimissió”, “independentistas, fora de Mallorca”, etc, etc.

Advertisements