Redacció / Barcelona

Gairebé dos mesos després de la tinguda del congrés per refundar Convergència, que va acabar amb la naixença del Partit Demòcrata Català, el nou partit encara no apareix en el registre de partits polítics del Ministeri de l’Interior, malgrat que el procés d’inscripció sol ser molt ràpid, d’entre dues o tres setmanes a tot estirar, fins i tot encara que s’hagin de solucionar alguns problemes.

Malgrat el mutisme del PDC pel que fa a aquest tema, tot fa pensar que el ministeri no deixa inscriure el nou partit, i encara més si es té en compte que d’ençà del congrés convergent el ministeri ha donat el vistiplau a la inscripció de vuit nous partits. Com ja va informar amb exclusivitat LaSageta.net, Convergència va escollir el nom de Partit Demòcrata Català tot i saber que gairebé amb tota probabilitat no li deixarien inscriure.

Advertisements