Redacció / Barcelona

El Comité Organitzador de la Fiesta Nacional de España en Barcelona (COFNE) ha invitat els espanyols de “la resta d’Espanya” a afegir-se a la manifestació del 12-O a Barcelona perquè la separació de Catalunya és “un problema nacional“. El COFNE ha convocat una manifestació pel 12-O amb el lema La hispanitat som tots, Catalunya somos todos, la qual sortirà a les onze del matí davant la Pedrera i avançarà per la passejada de Gràcia fins a la plaça de Catalunya, on es faran els parlaments polítics.

Algunes de les entitats adherides al COFNE, on hi ha l’anticatalanista inveterat Paco Caja, són la Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona, la Cofradía de San Lluís y Santa Maria de Palafolls (que lluita contra una suposada persecució contra els catalans que mostren la seva fe durant la Setmana Santa) i Resistencia Catalana contra el Separatismo.

Advertisements