Jordi ColomerQue el procés és una enganyifa ho sap molta gent, que prou anys hem tingut per a veure-ho. Com a gran enganyifa que és, necessita cada X temps una nova pastanaga per esperllongar la vida, com aquell qui fa benzina. El processisme, cal reconèixer-ho, té un gran mèrit: vendre pastanagues que el client mai no pot menjar i mantenir la botiga oberta. Ara han anunciat que incompliran el full de ruta votat tot just fa un any per a rebaixar-lo, que reemplaçaran la DUI per un RUI que no es podrà dur mai a terme i que, ja ens sap greu, nois, això s’haurà d’allargar fins al setembre de l’any vinent. I els clients aplaudeixen fins amb les orelles. Mestrívol.

Estripar el vot de les nostres vides els surt de franc. Tampoc no han tingut cap càstig els nombrosos incompliments perpetrats del 2012 ençà. Si incomplir i entabanar no té cap cost, qui creu que el setembre de l’any vinent votarem sí o no sobre la independència? Jo, no.

Jordi Colomer

Advertisements