L’apocalipsi encara no ha començat. La decisiva i dramàtica batalla que ha de desembocar en el dia del judici final no s’ha esdevingut ni s’esdevindrà, almenys ara com ara. Milicians de l’Exèrcit Lliure de Síria, amb el suport de l’exèrcit turc, han pres a Estat Islàmic la localitat siriana de Dabiq, on segons la simbologia islàmica algun dia s’esdevindrà una gran batalla entre croats (identificats com a soldats bizantins) i l’exèrcit del Califat, la qual obrirà les portes al dia del judici final. Res de tot això no ha tingut lloc i l’operació per conquerir Dabiq ha durat amb prou feines 24 hores, ja que els terroristes d’Estat Islàmic han fugit del vilatge, de vora cinc mil habitants, cames ajudeu-me.

Malgrat tot, Estat Islàmic ja s’havia sagnat en salut i havia publicat fa poc a la seva revista, que es diu precisament Dabiq, un article en què explicava que aquesta batalla no era la bona.

Advertisements