Sylvain Durif, conegut com a “crist còsmic de Burgarag” i també com a “gran monarca” i “l’home verd”, cerca signatures per a la seva candidatura a les presidencials franceses i ja ha fet conèixer part del seu programa, en el qual, segons L’Independant, l’home diu coses com aquestes:

Sóc partidari de la instauració del paradís i de la pau a la Terra i en el cosmos. Sóc el sol candidat partidari del desarmament total de la planeta, que ha de començar per França. Ara mateix sóc a Burgarag, sense mitjans, atès la meva fallida organitzada pels Illuminatis i els governs.

Durif és molt conegut a les xarxes socials per mor de les seves excentricitats i pel fet que es tracta d’un personatge molt peculiar. Viu a Burgarag, el sol lloc que fa quatre anys s’havia de salvar de la fi del món anunciada pels maies. Diu que hi ha extraterrestres. El crist còsmic de Burgarag també té una cançó. Heus-la ací:

Advertisements