Ismael Rodriguez Clemente, l’home que aquest cap de setmana ha matat dos agents rurals, és un furibund anticatalà. En el seu compte de Facebook, Rodriguez afirma, en castellà i un munt de faltes, coses com aquestes: “Em llevo a les sis per a anar a treballar, em faig un cafè amb llet, engego el televisor i veig una foto del rei, la bandera europea, la bandera espanyola i la francesa cremant… Vejam si no cremareu vosaltres, catalanistes de merda, que no sabeu ni el que feu. Ja plorareu algun dia quan tot això peti, però bé, cada català i cada espanyol que obri la seva cartera i vegi el seu DNI orgullós de ser espanyol” i “Avui és el sol dia que em penedeixo d’haver nascut a Catalunya. No sabeu ni el que voleu, mare meva. Quin fàstic de banderes i que visqui Espanya i que visqui la meva Andalusia.”

De moment es desconeix si els assassinats han tingut cap mena de motivació racista o si el criminal és un desequilibrat, o si s’ha tractat d’ambdues coses a l’encop. Fa pocs dies un espanyolista va occir un independentista a Barcelona a ganivetades. Així, doncs, en pocs dies hi podria haver hagut tres assassinats per motivacions anticatalanes.

Advertisements